Verkoop ter plaatse

Zelf uitzoeken op onze kwekerij

Voorbereid online: Bezorg ons je bestelling via de online catalogus en kies bij het doorsturen ervan voor "etiketten klaarmaken". Er worden op jouw naam etiketten voorbereid met de standplaatsen van de gewenste planten op onze kwekerij zodat je ze gemakkelijk zelf kan vinden.

Voorbereid op papier: Ga op ons bedrijf direct naar onze receptie en geef je verlanglijst af. Hier worden de etiketten gedrukt met de naam en de standplaatsen van de gewenste planten op onze kwekerij zodat je ze gemakkelijk zelf kan vinden.

Onvoorbereid: Er staan karretjes klaar, voorzien van een potlood en onbedrukte etiketten om zo in alle vrijheid te kunnen kiezen uit ons assortiment. Alle benodigde plantinformatie is te vinden op het grote witte etiket bij de planten op de bedden. Noteer zeker de prijscode en optioneel de naam van de plant. Dit zal de afhandeling aan de kasse zeer versnellen. De prijscode vind je in de rechterbovenhoek van het grote planten-etiket.


Uw bestelling laten klaarzetten

Bezorg ons je bestelling liefst ca. 1 week op voorhand, liefst via onze online catalogus (kies bij het overmaken van de bestelling voor "afhaling") of mail.

Planten vervangen?
We moeten de bestellingen kunnen afwerken, dus moeten we op voorhand weten of we al dan niet mogen vervangen. Als er niets wordt vermeld bij de bestelling, nemen we aan dat we mogen vervangen naar best vermogen.


Betaalmiddelen

  • cash
  • bancontact, VISA, Mastercard
  • ecocheques (Sodexo en Edenred)
  • overschrijving